diumenge, 10 de juny del 2012

Refresc de cirera


Fa calor, molta calor... Diuen que aquesta setmana en farà menys... També deien l'any passat que estàvem sortint de la crisi... Per si de cas aquestes prediccions corren la mateixa sort, he preparat aquest refresc de cirera com si d'una sangria es tractés... L'he fet de cirera perquè en vaig comprar bastantes per a fer aquesta recepta però al final, he pensat que en tenia moltes i que podia diversificar recepta... Aquestes cireres són bones, bones... D'aquelles grosses i fosques... Les compro a una parada de pagesos ecològics que hi ha cada dijous i cada dissabte al mercat i, la veritat, sempre han sortit boníssimes... El refresc és ben senzill i molt "resultón" (com diu la meva mare). Anem-hi!

Ingredients:

- 2 cullerades i mitja d'agave en pols
- Un bol ple fins dalt de cireres bones, bones
- Mitja poma
- Una llimona
- Aigua

Preparació:

- Traiem els pinyols a les cireres (jo n'he plantat uns quants, aviam si cola) i els posem en una jerra.
- Amb una mà de morter, aixafem les cireres per a que treguin una mica de suc (netes, eh).
- Netejem la llimona (si és ecològica millor, ja sabeu que sóc reivindicativa) i la tallem en quatre parts. L'afegim a les cireres.
- Pelem i tallem la poma en làmines i també l'afegim.
- Pressionem amb la mà de morter una mica més i afegim aigua (una mica més del doble del volum de la fruita).
- Afegim l'agave en pols i remenem bé.
- Tapem i ho guardem a la nevera per a que es refredi bé i poder-ho veure quan volguem.

Després de provar això, deixareu la coca cola! D'il·lusions també es viu, no? ;)

2 comentaris:

  1. Refrescant i ben dolç, aquest refresc!!! Segur! Petons

    ResponElimina
  2. I tant! Malgrat i que estic descobrint que, a mi, les cireres no em senten massa bé... Potser és un empatx eh... jejeje

    ResponElimina