Segueixo amb les receptes que, de tan fàcils, a vegades fa vergonya publicar...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3V563CWixTiG-xSeLg20Moo8uS4ytUP9ZZWlk8MlGtgM2RrBGnvNa8x26NlxHL0ewjH66jqEZwM9qMWP1Dvvq7XF90WyVZH9t-0_w562iG17EIH5DwCteGWP1RJiITrTnQO1HECagSqAz/s320/P1030511.JPG)
La veritat és que la primera vegada que vaig veure aquesta recepta, no li vaig parar massa atenció (per no dir gens)... Em va semblar una recepta d'aquelles que faig sovint: verdures al forn... I bé, la vaig ignorar... Un dia, vaig veure que aquesta crosta de sobre tenia certa gràcia i que es feia amb farina i aigua i ja em va cridar més l'atenció... Així que un dia que m'havia sobrat pa de pesto i ja s'havia assecat, vaig decidir preparar aquest plat... I, sincerament, em va sorprendre moltíssim! No deixa de ser tomàquet, carbassó i ceba tallats fins en una safata amb un bon raig d'oli i sal i cap al forn.. Però a sobre hi vaig posar el pa sec triturat (amb la picadora o a mà) i la cosa ja va ser "un altre rotllo"... Suposo que també hi va ajudar molt que el pa era de pesto, que li donava un gust mediterrà i boníssim, però, si no voleu posar-vos a fer pa de pesto, sempre podeu posar-n'hi de normal i posar-hi el pesto a part (entre les làmines de tomàquet i carbassó). És realment deliciós, fàcil i estiuenc!
M'ho apunto! Que de verdures al forn en faig sovint però mai hi he afegit aquest crumble! No és tant comú com et penses, a mi m'ha sorprès gratament! Petonet
ResponEliminaSí, sí... El problema és que no hi havia parat l'atenció que es mereixia! Tasta-ho, de veritat!
ResponEliminaJo sento pesto, i èxit assegurat, m'encanta!!! Una recepta molt original i com tu dius, ben facileta.
ResponEliminaPetonets
Realment, no se a qui se li va ocórrer, la salsa pesto, però li podriem fer un monument... :P
ResponElimina