dijous, 6 de juny del 2013

No hi ha una altra paraula per definir el que he fet amb les persones que esperaven saber de mi... un mes, dos mesos, tres mesos, quatre... I que al final han cregut que no tornaria... Aquesta paraula és abandonament... La meva vida ha canviat (en positiu) i això m'ha fet tenir menys temps per a cuinar i, sobretot, per a fotografiar el que vaig fent... Tornaré, si no passa res molt greu, tornaré... Amb algun canvi...
Us ho prometo.

Una forta braçada i ens veiem ben aviat!


3 comentaris:

 1. ohhh!!! Quina llàstima que no continuis! M'agradava molt, llegir-te!! Si és per positiu segur que val la pena l'abandonament però... ep, que no sigui definitiu, eh? Petons i sort!!

  ResponElimina
 2. aviat ehh??!! si ja preguntava per tu, on es la ximximiri??!! jejej doncs si has desaparegut per un canvi positiu me n'alegro!!! petons i fins ben aviat!

  ResponElimina
 3. If you're attempting to lose weight then you absolutely need to jump on this brand new custom keto meal plan.

  To produce this service, licenced nutritionists, fitness trainers, and professional cooks joined together to develop keto meal plans that are efficient, painless, price-efficient, and delightful.

  From their launch in early 2019, thousands of people have already remodeled their figure and well-being with the benefits a great keto meal plan can give.

  Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-certified ones offered by the keto meal plan.

  ResponElimina