divendres, 2 de novembre de 2012
Sóc de castanyada, però no podia resistir-me a això!
Em direu que no són mones?? I la veritat és que a la SandeeA de La receta de la felicidad, li vàren quedar molt molt millor... És d'aquí, d'on vaig treure la recepta...
El dia de la castanyada vaig tenir un sopar i tots haviem de portar alguna cosa... Jo em vaig oferir per portar canapés i amanida, però els canapés vàren triumfar moltíssim més! Són fàcils de fer i queden bons!
Aquí en teniu la recepta:
- Sobrassada
- Formatge d'untar
- Palets de pa d'aperitiu
- Fulles de julivert
- Massa de pizza ( o trossets de pa, torradetes...)
Preparació:
- Tallem la massa de pizza en porcions i en fem boletes que aixafarem amb els dits per a que quedin en forma més o menys rodona i plana. Les posem al forn preescalfat a uns 180ºC.
- Barrejem amb una batedora elèctrica (o amb les mans, força i paciència, que és com ho vaig fer jo) la sobrassada i el formatge, que han d'estar a parts iguals. Ho reservem a la nevera 1 hora (com a mínim, jo ho vaig deixar tota la nit).
- Quan les torradetes de massa de pizza estiguin cuites i fredes, traiem la barreja de sobrassada i formatge de la nevera i n'anem agafant miques fent boles de la mida (com a màxim) d'una pilota de golf. Per aquesta operació és millor que tingueu les mans mullades.
- Posem cada bola sobre una torradeta i l'aixafem lleugerament amb el dit.
- Rentem bé les fulles de julivert i les anem separant de la tija.
- Posem un tros de palet d'aperitiu clavat amb una fulla de julivert a cada bola i, amb un escuradents humit, anem fent les ratlles que donaràn efecte de carbassa.
- Ho guardem a la nevera fins que ho haguem de servir.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Que originals!! Queden molt bonics! Petons
ResponEliminaa mi els aperitius em xiflen, i com més originals milllor! com els teus! M'encantennn, simplement! petons
ResponEliminaQué monos!! A més, súper originals!! Me'ls apunto per algún entrant dels propers dinars i sopars (Nadal, Cap d'any, etc)...
ResponEliminaGenials!! Petons!!
Originals! I d'una bona preentació. Nosaltres som de castanyada també.
ResponEliminaFeliç setmana,
Nani