Ideals per a vigilar els nois macos a la platja |
Sense més rotllos pesats:
Ingredients:
- Llàmina de pasta de full (casolana o precuinada)
- Mouse de Gamba de Palamós
- 2 salsitxes de frankfurt (en aquest cas, d'indiot)
- 4 pomes
- 1 cullerada de sucre morè
Preparació:
- Pelem les pomes, les tallem a trossos (traient el cor, no sigueu bèsties) i les posem en una olla cobertes d'aigua (la justa per a tapar-les però no més). Afegim el sucre i posem a coure a foc lent una mitja hora/tres quarts.
- Desenrotllem la massa brisa i l'untem tota amb mousse de gamba de Palamós.
- Posem un frankfurt a cada extrem de la massa i comencem a enrotllar-lo cap al centre de la llàmina. Quan hi arribem, ens parem i enrotllem l'altra salsitxa. Un cop les dues parts han estat enrotllades (amb pressió suficient per a que no s'obrin al forn), tallem els extrems sobrants de massa i comencem a tallar els prismàtics amb un gruix d'uns "dos dits" (aquesta és d'aquelles situacions en les que utilitzo "l'ullímetre").
- Posem al forn preescalfat a uns 170ªC (o la temperatura que digui el fabricant de la massa) i ho deixem fins que es comenci a daurar.
- Mentrestant, apartem les pomes del foc i les triturem amb la batedora de mà. Tastem i rectifiquem de sucre, si cal i ho reservem a la nevera per a que es refredi.
- Quan estiguin cuits els prismàtics, ja els podem treure del forn i deixar-los refredar una miqueta (no massa).
- Servim els prismàtics amb la compota de poma.
olé! Doncs has encertat el nom! són tan bones, les gambes de Palamós! Avui al vespre, precisament, en menjaré perquè pujo cap allà. T'han quedat molt divertits, els prismàtics, Elena! I això d'acompanyar-los amb compota de poma, tot un encert. Petonets i bon cap de setmana
ResponEliminaJo també hi pujo avui... però prèvia parada al Rocambolesc!! :P Ja donaré la meva opinió! Petonàs!
Eliminaualaaaaaaaaa que xuluuuus!!! no els havia vist mai i m'encanta com a aperitiu original!! és genial!! merci per la recepta, quan la faci t'explico!!
ResponEliminaAixò això jo també vull saber la teva opinió sobre el rocambulesc!!! ;) petonetss
Jajaja! És que són una invenció meva... Per a aprofitar sobres de la nevera... (no ho diguis a ningú) jeje.
EliminaEl Rocambolesc em va agradar molt, però crec que hauria d'haver demanat el de vainilla... és que dubtava molt i, al final, em vaig decantar pel de poma al forn... El cas és que era bo (i tant) però em moria de ganes de tastar el pastís de xocolata sense farina... :P Divendres hi tornaré! :P
Hola guapa tu
ResponEliminaA casa en poses una safata a taula i en el temps de dir Pepet, ja no en queda cap
moltes gràcies per compartir aquest pecat mortal
petonets Susanna
Hola Susanna!
EliminaBenvinguda i moltes gràcies per la visita!!
Una cosa semblant a la que expliques és el que va passar a la meva! Vàrem tardar una mica més perquè només som dos! jeje
PEtons i a reveure!
Ostres, aquests prismàtics m'han agradat i molt. Això és ideal per a un pica pica.
ResponEliminaMoltes gràcies per les visites al meu blog. Ens anirem visitant!
Nani
Gràcies a tu per tornar-me la visita! La veritat és que s'agraeix moltíssim!
EliminaFins ben aviat!!