dijous, 20 de setembre del 2012
Musli casolà de poma i canyella
Primer de tot: M'haureu de perdonar... He començat el curs i vaig boja buscant feina de manera que està la cosa una mica apretadeta per actualitzar cada dos dies... De totes maneres, cuinar, cuino i fotos, en faig així que, de mica en mica, aniré actualitzant!
En segon lloc: Ja no se ni com dir-n'hi, a aquest esmorzar... Musli? Muesli? Granola? Cereals dolços enganxats?? No ho se, però se menjar-ne sí que en se... I des de fa ben poc, també preparar-ne! jeje
La idea la vaig treure d'aquest blog (cooking with girls) i la vaig versionar adaptant-la al nostre gust.
Som-hi!
Ingredients:
- 3 tasses de civada en flocs
- 2 tasses d'arròs inflat sense sal ni sucre ni res de res
- 1/3 de tassa d'oli d'oliva
- 1/2 tassa de sucre morè
- 2 cullerades d'aigua
- 1 cullerada de canyella
- 1/2 tassa de fruits secs picats grollerament
- 1 tassa de poma tallada a daus
Preparació:
- Preescalfem el forn a 150ºC i preparem la safata de forn cobrint-la amb paper sulfuritzat.
- Barrejem oli, sucre, canyella i aigua i remenem.
- En un altre bol barrejem la civada amb els fruits secs, l'arròs i la poma i remenem.
- Barrejem les mescles humida i seca i remenem fins que quedi tot bem empastifat.
- Ho aboquem sobre el paper sulfuritzat i cap al forn durant mitja hora. Obrim el forn i remen cada 10 minuts per tal que no s'enganxi la mescla...
- Ho deixem refredar i ja ho podem barrejar amb iogurt, llet, fruita...
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Ets una bona inventora, Elena! M'agrada molt aquesta idea. El que passa és que si hi poses poma no aguanta gaire dies, oi? Potser s'hi poden posar deshidratades? El toque de canyella que hi poses, genial!
ResponEliminaNo, jo ho he guardat a la nevera per aquest motiu. Ara que, si les poses deshidratades, resols el tema nevera... De totes maneres, a casa meva no li hem donat temps a que es fes malbé! jeje
Eliminaque bo!! saps que menjo jo cada dia per esmorzar?? un café amb llet de soja (tassó) i dins hi poso flocs de civada i uns cereals que es diuen amarant...en fi, una barreja que es explosivament deliciosa, a vegades fins i tot i poso nous, panses i colacao! jajajaj!! el teu muesli m'aniria perfecte també per posar-hi dins!! ;-)
ResponEliminaAixí m'agrada! Esmorzars de qualitat! Com ha de ser! Doncs sí, afegeix-hi pometa i canyella i veuràs quina delícia! ;)
EliminaHola elena! T'he deixat un regalet al meu blog. Passa a buscar-lo! Petonets
ResponEliminaQuè serà..? :P Ara hi vaig!!
EliminaHola Elena, he descobert el teu blog a traves de la Marina, compartim regalet, quina il·lusio, no?
ResponEliminaJa tens una nova seguidora desde Mallorca, vaig a fer una volteta pel teu blog.
Ens llegim!!!
Il·lusió el premi i il·lusió la teva visita, Margalida! Jo també anava a fer una volteta pels vostres blogs! Moltíssimes gràcies, nova companya blocaire!! :D
EliminaMuchísimas gracias!! :D Yo también pasearé a menudo con el tuyo! :D Y gracias por el consejo... Ya miraré qué debo hacer porque no lo se, ahora mismo! :D besos!
ResponEliminaHola Elena! gràcies per passar pel meu blog, no et coneixia, per això he entrat una estona a veure les teves receptes! Saps que tinc a la nevera? reposant un formatge cremos que tindré llest demà, la rcepta la he tret de la Silvia Trotamundos. Be ens anem veien! Moltes gràcies!
ResponEliminaSí! Jo també la vaig treure d'allà! És una bona recepta! Merci per passar-te! :D
Elimina