Aquesta és una versió de la recepta que trobareu en aquest blog:
Dulces Bocados. Personalment, la he trobat una recepta deliciosa... (com a bona amant dels muffins i del salat, és la meva convinació perfecta!)
Ingredients:
- 250g de verdures de samfaina (carbassó, albergínia, pebrot i jo també patata) tallats a daus
- Oli oliva verge extra
- Sal i pebre al gust
- 250 g de farina
- 1 cullerada de llevat en pols
- 1 iogurt natural
- 50 g de llet
- 1 ou
- 60 ml d'oli d'oliva verge extra
Preparació:
- Posar un bon raig d'oli a la paella i sofregir-hi lentament les verdures durant uns 20 minuts tot remenant de tant en tant. Apartar del foc
- preparar els motlles de magdalena sobre la safata que anirà al forn i posar a preescalfar el forn a 190ºC.
- Barrejar en un bol tots els ingredients secs (farina, sal, llevat i pebre) i afegir-hi un a un, els ingredients humits. Remenem amb una espàtula.
- Quan estigui tot ben integrat, afegir-hi les verdures i remenar de nou fins que quedin ben repartides.
- Omplir els motllos fins a 3/4 de la seva capacitat (sense por, si queden grosses, millor que millor i tampoc creixen massa).
- Ho posem al forn i ho deixem uns 20-25 minuts. Tanquem el forn i n'obrim la porta i ho deixem uns 10 minuts més (aquest pas a mi em "raca" una mica de manera que no sempre el segueixo... :P
- Deixem refredar i... voilà!
NOTA: Es pot acompanyar amb oli picant o salsa de tomàquet (que fa més sanfaina)... però soles estàn igualment delicioses! :D
Feliç dilluns!!
Ohhh!!! que bons!!! Amb samfaina, han d'estar deliciosos. Els hem provar!!!
ResponEliminaPetons
Jo ja tinc ganes de menjar-ne més... Però van durar exactament dos àpats... :S Tocarà repetir! jeje
Eliminasaps que m'apassionen les magadalenes salades pero mai n'he fet!! amb samfaina em sembla genial! la posa a pendents, juntament amb la de pernil i formatge!!Mmmmmm petonets
ResponEliminaA mi també m'encanten! Crec que salades més que dolces! Aviam si salten de la llista ben aviat! ;)
EliminaPetó!!
òndia! Uns muffins salats! M'agrada! No sé si els vaig veure a duldes bocados... en tot cas, gràcier per haver-los fet! Petonets
ResponEliminaSí... He posat l'enllaç! La noia de Dulces bocados ho feia amb verures diferents i formatge enlloc de iogurt però la base és d'allà!
EliminaHola guapa tu
ResponEliminaHUmmm, segur que están de mort mortal...gràcies per compartir aquesta delicia
mil petonets Susanna
Ho estàn, Susanna, ho estàn! jejeje Gràcies a tu per passar! Petó!!
EliminaEls muffins salats triomfen sempre. Tenen una pinta tremenda!
ResponEliminaNani
Realment sí! Vaig anar a un sopar, un cop, en el que un noi en va fer de gorgonzola i pera i la gent no es veia massa convençuda... I eren deliciosos!!! :S
Elimina