dimecres, 13 de juny del 2012

Cova de tomàquet amb hamburguesa


Queda molt xulo això de "cova de tomàquet" però no és més que pa de tomàquet... La recepta és la mateixa que la del "pan preñado" però amb 200g de tomàquet triturat natural afegits abans de l'aigua... Simplement això! El farciment és d'hamburguesa, carbassó, ceba tendra i parmesà però hi podeu posar el que vulgueu... Es tracta de posar els ingredients que us vingui de gust després de desgasificar i deixar-ho una mitja hora més en repòs i tapat... Tot igual que el pan preñado però amb ingredients diferents... Si és que en realitat, sóc poc original!

2 comentaris:

  1. Poc original? Què va! Tu dónes aquest entrepà a un nen, o a un adult, i flipa! Quina sorpresa, que a més té molt bon gust: hamburguesa, ceba i formatge¿? Compro! he he. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jejejeje! Merci, Marina! Sí, és un pa amb tomàquet amb hamburguesa ceba i formatge però versionat! jejeje

      Elimina