dimecres, 13 de juny del 2012
Cova de tomàquet amb hamburguesa
Queda molt xulo això de "cova de tomàquet" però no és més que pa de tomàquet... La recepta és la mateixa que la del "pan preñado" però amb 200g de tomàquet triturat natural afegits abans de l'aigua... Simplement això! El farciment és d'hamburguesa, carbassó, ceba tendra i parmesà però hi podeu posar el que vulgueu... Es tracta de posar els ingredients que us vingui de gust després de desgasificar i deixar-ho una mitja hora més en repòs i tapat... Tot igual que el pan preñado però amb ingredients diferents... Si és que en realitat, sóc poc original!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Poc original? Què va! Tu dónes aquest entrepà a un nen, o a un adult, i flipa! Quina sorpresa, que a més té molt bon gust: hamburguesa, ceba i formatge¿? Compro! he he. Petons
ResponEliminaJejejeje! Merci, Marina! Sí, és un pa amb tomàquet amb hamburguesa ceba i formatge però versionat! jejeje
Elimina