dilluns, 26 de novembre del 2012

Una mica de tot... I molt de res!


Alguns potser us heu preguntat què ha passat amb mi... I és ben normal... Més d'un mes sense actualitzar (acostumada a fer-ho cada dos dies...). Doncs bé, el tema és que he començat el curs..: I aquest curs no és com els altres... L'altre dia mirava l'agenda i vaig veure que no hi ha hagut ni una sola setmana des del setembre en la que no tingués algun exàmen, treball o exercici (com a mínim) per a fer...Així que ens toca apretar colzes... Així no hi ha qui cuini acuradament! El que sí que he fet és preparar regalets... La gent me'n demanava i jo els he fet... A més, aquest dissabte vaig fer un "intensiu de costura" amb la Maria, de Marialitats, qui, a més de ser una persona super creativa i bona costurera, té un cor enorme... I, bé... també val a dir que no sóc massa objectiva (no ho digueu a ningú però és que és la meva germana...). El cas és que vaig voler fer aquests subjectadors de xumets per a tres dones properes i estimades que han de ser mares per primera (o segona) vegada. 

La foto de sota és un kit d'aperitiu de Camembert i de bastonets de pa que em vàren encarregar per unes companyes de feina de la meva mare i, la última, és una creació que he fet a partir d'un post que vaig veure per internet... És super útil per a penjar els anells quan et vas a rentar les mans o per rentar els plats!

Com veieu, ja que no tinc temps per cuinar, dedico estonetes petites a anar fent coses d'aquestes.. Per vacances de Nadal, serà un altre tema! :D

Molt bona tarda a tothom!!



2 comentaris:

  1. vas adquirint noves habilitats! clar que si!! l'estudi és el primer aixi que tranquila, ja arribaran temps més relaxats! Petons i anims!!

    ResponElimina
  2. Va bé anar fent coses diferents i relaxar-nos. Jo sóc bastant tastaolletes.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina