divendres, 28 de setembre del 2012

Cors farcits de dolçor...


 Quin títol més cursi m'ha quedat... Ho reconec... Intento que sigui més "pastelorro" i no em surt... Però mira... La forma de cor, el divendres, la xocolata... M'ha posat tontota... En fi, aquest és un berenar/esmorzar o pasta de tè fàcil, fàcil i ràpida, ràpida per a fer en dies d'aquells en els que vols quedar (i menjar) bé però no tens ni temps ni ganes de posar-te a pesar, remenar, batre i pregar per a que no hi hagi cap problema i el tema surti bé...

Ingredients:

- Massa brisa (precuinada o precuinada però a casa)
- Crema de cacauet
- Xocolata negra

Preparació:

- Estirem la massa brisa i la tallem amb la forma que volguem (no cal que us poseu cursis... en rodones o quadratas també és efectiu, almenys pel paladar...). Això sí, tingueu en compte que surtin trossos parells... Si no, us passarà com a mi, que me n'he hagut de menjar un sense "tapa"...
-  Posem una culleradeta de crema de cacauet a la meitat dels trossos (ho podem estirar amb les mans ja que la crema de cacauet és densa amb ganes i si ho fem amb el ganivet o la mateixa cullera, correm el risc de trencar la massa brisa).
- Esmicolem la xocolata a trossos no excessivament petits i la repartim per sobre de la crema de cacauet (sempre procurant que no en caigui a les vores).
- Posem la tapa als trossos que estiguin farcits i pressionem amb una forquilla les vores per a que s'enganxin bé.
- Posem al forn (que haurem preescalfat a uns 180ºC) i ho deixem fins que veiem que comencen a daurar-se (no té pèrdua).



Què? Complicat eh..! ;)

Feliç cap de setmana a tothom!

Per cert, la idea original la he tret d'aquest blog!! Malgrat i que l'he versionat una mica, no em puc atribuïr els mèrits!





7 comentaris:

  1. Ostres quina idea tan bona!! m'agraden molt, i lo bo és que els pots farcir del que vulguis, i tant dolç com salat...jo sóc més de pernil i formatge! jajaj!! aquesta me l'apunto!! i amb la forma del cor...aixxx petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també sóc més de salat (encara que no ho sembli), però el destinatari (encara que jo en vaig acabar menjant, també)prefereix la dolçor... Malgrat tot, no queda massa massa dolç... La mantega de cacauet li dóna un "puntillo" saladet. Petonàs!!

      Elimina
  2. Amb aquestes pastetes tan dolces que ens presentes a mi ja no em fa gens de cosa ser cursi!!! ha ha ha. Petons i bon cap de setmana plujós, guapa.

    ResponElimina
  3. Tens un premi al meu bloc! Passa a recollir-lo!

    http://carmetarusquilleta.blogspot.com.es/2012/09/premi-liebster.html

    Petonets!

    ResponElimina
  4. Avui, plou i estem a casa, ve de gust engegar el forn i preparar aquest cors tan bons.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  5. Uhm!!! Em semblen fantàstics aquests cors dolcets. Bona combinació. Uns pecats!!!
    Petons

    ResponElimina
  6. Tinc una coseta per tu!!!
    http://cuinadepoble.blogspot.com.es/2012/10/premi-liebster.html
    Espero que t'agradi!

    ResponElimina