dissabte, 5 de maig del 2012

Biocultura Barcelona 2012

I bé, com allò promès és deute (traducció literal de "lo prometido es deuda" que m'ha fet pensar en aquesta cançó: http://www.youtube.com/watch?v=WRRnuFARDkk). Publico post de Biocultura... I, si us haig de ser sincera (i amb molt dolor del meu cor), haig de reconèixer que m'ha decebut... Aquest any l'he trobada molt més fluixa... a mi m'agradava anar-hi única i exclusivament per l'alimentació i una mica també per la bioconstrucció, que sempre m'ha cridat força l'atenció, però no vaig trobar massa cosa... És cert que hi havia coses que estaven bé (i us en poso el link més aball), però he trobat que hi havia poca cosa de menjar... En fi...    Al final, però, tampoc us penseu que no ens vàrem firar... Sobrassada ecològica, xocolata 73% cacau amb atmetlles senceres (ben gruixuda), una vaporera de bambú (que feia temps que volia i que no utilitzo d'ençà que no visc amb la meva mare, un pastís de pastanaga "raw"  força bo i uns quants tríptics de llocs que em vàren cridar l'atenció... és cert que vaig trobar una paradeta que tenien xocolata de cobertura amb tots els percentatges imaginables, però no em vaig atrevir a gastar-me segons quins imports per després pifiar-la al fer el pastís... :S

Bé, us adjunto alguns llocs interessants:

http://www.bodevici.es/ Bodevici és una gelateria-iogurteria 100% ecològica, la primera a l'Estat Espanyol amb el certificat i que està buscant expandir-se (tot això ens ho va explicar un noi molt simpàtic que hi havia a la paradeta). Al final vàrem marxar sense probar-ne cap (no tenim perdó) però de ben segur que si mai anem a Barcelona (al barri de Gràcia), ens hi passarem!

http://www.futur.cat/ Fundació Futur és simplement el món que vull pels meus fills... on hi ha prioritat per d'altres coses a part dels diners... Val la pena la visita... Jo ja els coneixia d'altres anys a biocultura i perquè serveixen el càtering a l'escola dels meus nevots... M'agrada saber que els cuiden tan bé!

http://www.vegamercat.com/ Vegamercat... Us en puc dir poc perquè els vaig conèixer dijous mateix... Vaig agafar un tarjetó per a investigar després, però ho poso per les persones que no sàpiguen on trobar aliments vegans i perquè és d'aquelles iniciatives que, d'entrada, "em cauen bé". Tocarà provar-ho! Haig d'afegir que jo no sóc vegana i estrictament tampoc vegetariana però no incloc els animals terrestres a la meva dieta... I si tingués temps i ganes, m'agradaria fer la transició (almenys cap al vegetarianisme) algun dia.

 http://www.atzavara.com/ Restaurant de la ja força coneguda (per mi) Montse Bradford... Això de cuina energètica sembla una redundància (i a alguns els semblarà esotèric) però realment sembla que la dona hi toca!

http://www.sweetfruit.es/home/ Golosanas... Em va fer gràcia i m'hi vaig apropar...una senyora ens va oferir un tros de xocolata... i no vaig poder marxar sense gastar-me els 3 euros més ben gastats de la tarda... Era molt bona (inclús pel senyor de la casa que això de la xocolata negra no ho pot veure massa). Feu-hi una ullada si sou llaminers!

http://www.codisverd.com/ coses de cuina interessants! Jo hi vaig comprar la vaporera però ara m'interessaré pel vitalisseur (em sembla que hauré d'estalviar)...


Bé, crec que teniu feineta, ja... Pels que no us vagi massa això de l'alimentació conscient i tal, estigueu tranquils... El proper post serà més "normal"... Però havia de fer el meu apunt reivindicatiu al menjar de veritat i de proximitat! ;)


Apali, bona tarda a tothom!!







2 comentaris:

  1. quina fira més guai! moltes gràcies pels links, quan tingui una estoneta hi faig una ullada :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, està bé però es necesita temps perquè vas d'una banda a l'altra i, al final, no saps ni per on has arribat... Ai la xarxa... ;)

      Elimina