dissabte, 4 d’agost del 2012

Torrada amb mermelada de l'avi i crema de llet




Aquesta torrada està inspirada en la tatin... Se que no té massa a veure, però la mermelada de prunes i canyella em va recordar a aquest pastís deliciós i vaig decidir posar-hi crema de llet. El pa és alemany i aquest no és fet a casa, és d'un forn de pa que m'ha cridat l'atenció, és una franquícia així que en podeu trobar a diverses ciutats (és aquest). La mermelada és conseqüència de l'excedent de prunes del pruner de la meva germana Maria (els que em seguiu pel facebook, ja en vàreu veure el cistell... Els que no, us penjo la foto més aball! jeje).

Mermelada de l'avi:
(aquest nom li he posat perquè resulta que al nostre avi patern només li agradava aquesta mermelada... I a la meva germana també!)

Ingredients:

- Prunes pelades i sense pinyol
- La meitat del pes de les prunes en sucre
- Una cullerada (aproximadament) de canyella en pols

Preparació:

- Posem tots els ingredients a la panificadora o termomix o... al foc i a remenar!


Senzill però requereix paciència!


Sento la brevetat del post, avui tinc moltes coses a fer... I aquest post és més per "lluir" esmorzar que per a donar-vos una gran recepta... Ja em perdonareu... :S


Bona tarda!!

2 comentaris:

  1. Perdonada quedes!! que bé tenir tantes prunes, m'agraden moooolt!! un esmorzar energètic per suportar tota l'activitat del dia, així m'agrada que ens alimentem bé!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com ha de ser, Roser! No es pot tenir un blog de cuina i no fe run bon esmorzar! jejeje

      Doncs bé, ja et donaré l'adreça de la meva germana perquè se n'hi fan malbé moltíssimes! I són realment bones! ;)

      Petó-nas!

      Elimina