dissabte, 27 d’octubre de 2012

Per a dies freds, esmorzars calentonets!


Després d'uns quants dies sense publicar, torno per a presentar-vos el meu esmorzar d'avui! No se ni si es pot considerar recepta però jo ho intento, a veure si cola! jeje 

Últimament, quan més gana tinc del dia és al matí, de manera que també és quan més ganes tinc de provar coses diferents... I... Qui ho ha dit que un "dip" de formatge no es pot menjar per esmorzar? Apali, aquí us deixo l'invent!

Ingredients (les quantitats van al gust):

- Formatge camembert
- Formatge Roquefort
- Anous
- Pinyons
- Aranyons secs
- Xarop d'atzavara (si no en teniu, podeu fer servir mel)

Preparació (tan fàcil com):

- Preescalfem el forn a uns 150ºC.

- Tallem el formatge camembert a trossos i els posem al fons d'una font per anar al forn. 

- Esmicolem el roquefort i el repartim per sobre del camembert.

- Repartim les anous, els pinyons i els aranyons per sobre i ho posem al forn uns 10 minuts.

- Ho traiem del forn i hi posem un raig de xarop d'atzavara per sobre. 

- Ho servim immediatament acompanyat amb els bastons de pa.

Ho he provat amb camembert sol però no és tan bo ja que el roquefort li dóna un toc "fortet" que compensa la dolçor de l'atzavara.


10 comentaris:

  1. Avui tu i jo ens hem llevat amb l'esmorzar al cap. Una bona manera la teva de començar amb formatges.
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. És que l'esmorzar és molt important! No és "gula" eh.. És salut! jejejej ;) Petonet!!

      Suprimeix
  2. jajja jo també me'n menjaria un bon bol d'aquest dip!! mare meva....ja pots agafar forçes ja....tens un regalet al meu bloc! petonets guapa!

    ResponSuprimeix
  3. A mí els caps de setmana m'entra de vici, una torrada de pa amb tomáquet, pernil dolç i formatge caleeeeent... hmmm :P tot i que aquest invent, no és pas dolent per aquests dies de fred que ens venen...

    Petons!!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. És que no hi ha res com gaudir d'un esmorzar tranquil·lament... :P

      Petons!!!!!!!

      Suprimeix
  4. Doncs t'ha sortit molt bé l'invent! Jo sempre dic si al formatge, i totalment d'acord amb afegir roquefort per aconseguir aquell puntet ummm no coneixia el xarop d'atzavara, investigarem ;-)

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Sí, el xarop d'atzavara (o Sirope de Agave, que potser et sona més) és un edulcorant natural... Jo el vaig conèixer perquè el meu pare i el meu germà són diabètics i buscàven alguna cosa menys artificial que la sacarina...

      Petons!!

      Suprimeix
  5. Sí, senyoreta!!! Un esmorzar ple d'energia!! Per aguantar bé el dia... prenc nota de la proposta. Petonets!

    ResponSuprimeix