divendres, 21 de setembre del 2012

Premi Primavera

La Marina de Tapa't... de tapes m'ha fet un regal preciós, avui... Un premi!! És d'aquelles coses que sembla que no han de fer il·lusió si no ets blocaire i no has triumfat a la primera (ni a la segona...). És complicat tirar amunt amb un blog i que la gent et comenti i es miri el que fas... Jo remeno molt sovint (quasi cada dia) per blogs i més blogs i en veig que penso: "si un dia arribo a això, m'emocionaré"... Com a mostra de que sóc un blog en bolquers és aquest premi, que només es dóna a aquells blogs amb menys de 200 seguidors (i menys de 100... i de 50 en els meu cas). I ara és el meu torn... Ho passaré a 5 blogs més, 5 blogs que s'ho mereixen i que m'agraden i (aquí ve la meva aportació personal al premi) que no em coneixen a mi (excepte un)



La Sandra de La meva cuina. He descobert el blog i no he parlat mai amb ella, però crec que és un blog jove i que potser li va bé una empenta. A més, sempre fa il·lusió que algú que no coneixes et doni un premi (t'assegures que no hi ha "tongo") jeje.
La Maria del blog Marialitats, un blog de manualitats que mereix una empenta i molts ànims a l'autora! ;)
De gran vull ser com la Martha Stewart. És una mica com el primer blog, fa poc que el conec i crec que ella no coneix el meu, però espero que passi a buscar el premi! ;) :D
April's Kitch. Té un blog mono i unes receptes originals!
A daily sweet. Quin descobriment!

Aquí teniu les instruccions:


  • Posar un comentari en el blog de qui et concedeix el premi.
  • Buscar 5 blogs amb menys de 200 seguidors y deixar un comentari en els seus blogs perquè sàpiguen que han rebut un premi.
  • Posar el logo del premi en el teu blog (la foto del ram) y un enllaç del blog que te l'ha concedit.
  • Els que reben el premi li atorguen a uns altres 5.

4 comentaris:

  1. Hola guapa tu

    Felicitacions, quin ram més maco, i aquest dura

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  2. Els premis van bé per coneixer nous blocs, jo t'he conegut a través d'un premi i ja tens una nova seguidora. Si vols, et pots passar pel meu: www.trossetsdecuina.cat Un petó!

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats! Pel premi i per l'aniversari. Tampoc no coneixia el teu bloc, t'he conegut per La recepta del 15, però ara segur que em quedo per aquí. Ja tens una altra seguidora!
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. MOltes gràcies! Ja he remenat pel teu... I demà més! ;) Fins aviat!!!

      Elimina