dimecres, 5 de setembre de 2012

Gelatina de fruits del bosc... La creativitat ve quan no la busques!



Sense més preàmbuls que dir que la foto està feta des de dalt perquè el senyor Ximximiri no em digui que sempre les poso en la mateixa perspectiva (i que no li agrada) i que val la pena menjar molts fruits del bosc, que són molt i molt sans, us adjunto la recepta (m'han dit que, a vegades, m'enrotllo massa al blog...).


Ingredients:

- Dues tasses plenes de fruits del bosc variats (jo els he comprat congelats):  aranyons, mores, gerds...
- 1/2 litre de llet de soja
- Dues cullerades de sucre morè
- Un sobre d'agar-agar en pols
- Melmelada d'aranyons salvatges per acompanyar (jo compro la de Bonne Mamman, és boníssima!)

Preparació:

- Mesclem la llet amb el sucre i hi disolem el sobre d'agar-agar en pols en la llet freda (o natural).
- Sense deixar de remenar, ho posem al foc fins que bulli. Aleshores abaixarem el foc i ho deixarem dos minuts més (atenció que quan bull, la llet puja i vessa!)
- Repartirem els fruits del bosc per una font (més o menys grossa en funció del gruix que volguem donar a la gelatina).
- Passats els dos minuts, abocarem la mescla per sobre dels fruits dels bosc, ho taparem i ho guardarem a la nevera.
- Al cap d'unes dues hores, ja ho podrem menjar acompanyat amb la melmelada d'aranyons (jo també hi he posat una mica de xocolata negra).

Suau, sa, refrescant i fàcil!

4 comentaris:

  1. oh que bo! I que fàcil! A més, té aquell punt original d'haver-la fet amb llet de soja... i aquell punt golafre de la xocolata... he he. Petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fàcil és poc!!

      El tema de la llet de soja és que no puc prendre llet normal, però així també queda més exòtic! jejeje ;)

      Quan trobi el teu mail, t'envio el meu nñumero... :S (quin desastre estic feta...)

      Elimina
  2. Si que tenim una mica de telepatia si....ves que hi farem! amb poca gent passa això!! aquesta gelatina la trobo bonissima, a més hi has posat llet de soja (que és la unica que prenc jo cada dia) i agar agar...una recepta vegetariana total!! segueix així...innovant!! petons guapa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és bo, no??

      Sí, jo sóc una mica maniàtica amb el que poso a les meves receptes.. Què hi farem? Bé, d efet ja m'està bé mirar què consumim i com ho fem!

      Petonassos!!

      Elimina