dissabte, 19 de maig del 2012

De com intentar animar a un amic... i no aconseguir-ho...

Almenys no ho he aconseguit amb aquests cupcakes... I és que tenia raó... La buttercream era una miqueeeeta massa dolça... De totes maneres, al cap d'una estona d'estar a la nevera, eren molt més bons...
Doncs sí, resulta que aquesta era una recepta que feia dies que volia probar i no trobava l'excusa suficient (sí, em feia una miqueta de mandra) i avui havia quedat amb un amic una mica "desanimadot" i he pensat que aquesta seria una bona manera de fer-li pujar l'ànim (una mica) però em sembla que l'únic que li he apujat és el sucre... Perquè diu que la crema de sobre no li ha agradat i, repeteixo, a mi tampoc... Si feu la recepta i us agrada mooooolt el dolç, endavant... Si no, millor feu la magdalena sola, la qual (això sí) és boníssima... 

Se que vaig publicar ahir.. Se que hauria de deixar temps a païr les galetes per a penjar els "cupcakes"... Ho se  tot, però com que no tinc gaires seguidors, no crec que ningú se'm queixi... Doncs bé... Aquí teniu els cupcakes d'oreo que vaig treure del blog de Lola Wonderful (si mai m'arribés a casar, segurament les trucaria...Mireu quines "monades"). No són gens complicats de fer, us ho asseguro, només que embrutes una mica la cuina i els bols, però d'això es tracta no?

Bé, avui tinc la "cunyada" a sopar a casa així que, si em surt bé la recepta que tinc al cap, us la penjo la setmana vinent (demà no, deixaré tranquil al poc personal que em visita...).

Molt bona tarda-vespre de dissabte a tothom!




2 comentaris:

  1. Hola, moltes gracies per la visita al nostre bloc i pel teu comentari. Ara som nosaltres que et fem una visita, ens quedem a xafardejar.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvinguts! Tot això és ben nou! Espero que amb la vostra ajuda tiri endavant! Moltes gràcies!

      Elimina