dissabte, 28 d’abril del 2012

Mossega-xups!


I bé... Aquí teniu els pastissets format xupa-xup...  La idea l'he tret d'aquí:  http://abouthenicethings.blogspot.com.es/2012/02/cakes-pops.html però he modificat una mica la recepta, enlloc de fer-ho amb galetes ho vaig fer amb les sobres d'un brioix que vaig preparar amb un plàtan escarrancit que voltava per la cuina des de feia dies... A més, no hi vaig posar philadelphia ni cap formatge d'aquest tipus perquè el brioix era ja prou humit (suposo que pel plàtan).... La recepta del brioix la vaig treure d'aquest altre blog:  http://www.blogexquisit.com/p/indice-de-recetas.html.

Les dues "E" al revés intentaven simular un 33... el meu germà ha fet anyets... Si us plau, sigueu benèvols i no us rigueu del meu cartellet (una mica cutre, tot s'ha de dir)... Les presses són sempre males conselleres... :S

Per cert, eren consistents però boníssims... 


dijous, 26 d’abril del 2012

Em perdonareu però no podia resistir més...

Ho se, he caigut... No m'he pogut resistir... El que es veia a venir, ha passat... He penjat menjar... I és que no ho puc evitar... la cuina m'apassiona... és una mostra d'amor preciosa (i deliciosa)... Cuinar és divertit i que et cuinin és acollidor...

Bé, us penjo la foto d'una de les mones d'aquest any... Mona de magdalenes i crema de xocolata blanca (no penso fer publicitat!) jejeje Pel meu gust era una miqueta empalagosa però als nens (i alguns no tan nens) els va encantar!

L'altra que vaig fer era un kit kat gegant, vaig treure'n la recepta d'aquí: http://www.larecetadelafelicidad.com/2011/04/mega-kit-kat.html  (gran blog, no us el perdeu).


Aniré penjant més cosetes... :P

Per cert, se que les fotografies no tenen qualitat... quan el meu compte corrent en tingui, em pagaré un curs i una bona càmara!

dimecres, 4 d’abril del 2012

Rellotge folclòric...

Ahir estava inspirada... i tot provant, em va sortir una corretja de rellotge ben alegre... També vaig fer un braçalet però les fotografies han quedat (més) pèssimes... Tinc pendent una publicació seguint la cadena de la meva germana, ho se... Estic pensant en blogs! ;)