dijous, 7 de juny de 2012

Recull de pans... ecològics!

Pa de xocolata i sal maldon
Pa d'espelta, civada i parmesà
Pa de cigrons
Pa d'espelta integral
Pa blanc de blat amb llavors de lli

2 comentaris:

  1. Però quins pans, mareta! Això no té preu... el de xocolata i sal maldon ha de ser de mort! Saps que jo també vaig entre vallès occ i empordà, on hi tinc la família? Potser ens veurem un dia, Elena! Petonet i bon cap de setmana! Per... palamós?

    ResponElimina
    Respostes
    1. De xocolata i sal maldon acabo de fer jo el meu esmorzar! jejeje Doncs sí, això de fer pa, enganxa... A més, un cop has agafat el truc a la recepta base, hi pots afegir el que se t'acudeixi... És molt gratificant i divertit... T'ho recomano! La recepta base és la mateixa que he fet servir per al "pan preñao". Ara estic buscant algun curs de fer pa...

      Doncs sí, Vallès Occidental i concretament Sabadell, oi? Igual que jo! És possible que fins i tot ens haguem creuat algun dia, per Sabadell o per Palamós... No, a Palamós me n'hi vaig la setmana vinent, que no tinc classes... :S Aquest cap de setmana toca quedar-me... Quin remei?

      Bon cap de setmana per a tu també, Marina!! :D

      Elimina