dijous, 28 de juny del 2012

Post promès de final d'exàmens!!


Us vaig prometre que actualitzaria, com a molt tard, avui... I així ho he fet... Ahir vaig acabar els exàmens... Però resulta que avui he trobat feina! És una bona notícia (tot i que només és per uns dies) però tampoc podré cuinar tant... I hauré d'actualitzar a la nit... El cas és que ahir vaig fer uns bastonets de pa (boníssims, no ho dic pas perquè en sigui la "mama") però amb els meus embolics informàtics, no en trobo les fotos... Així que us penjo les fotos d'unes cosetes que vaig fer d'exàmens (xxxxttttt, no ho digueu a ningú però... vaig cuinar... jejeje). El cas és que, quan trobi les fotos (misteris de Windows...), us actualitzaré i penjaré la recepta... Però, de moment, us deixo amb aquests pans de nous (en vaig portar a les meves companyes de classe i diuen que era molt bo... No és el millor pa que he fet mai, però és que m'estimen molt...) jejeje. PROMETO fer un post de qualitat ben aviat (avui estic feta pols... ja em perdonareu).

La foto de sota és te matcha en refresc! Sa, bo i molt refrescant, de veritat (aigua, matcha i sucre).

Fins ben aviat (demà, espero)...



4 comentaris:

  1. espero que els examens hagin anat genial!! i felicitats per la feina, tant necessària oi?. Segur que el pa bonissim, no siguis tan modesta, tot el que es casolà i fet amb amor és bo!!! a seguir cuinant! petons guapi

    ResponElimina
    Respostes
    1. MOltíssimes gràcies!! i tant si són necessàries... Però crec que començo a necessitar una mica les vacances... Que l'any és molt llarg! Sigui com sigui, en màxim 15 dies, ja torno a ser aquí! Petons!!! :D

      Elimina
  2. Segur que és boníssim, aquest pa. Amb una bon troç de xocolata i... cap dins! Felicitats per la feina! I esperem veure't altre cop aviat! Petonet!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies, Marina! Espero tornar amb totes les forces! La meva "jefa" m'està donant unes idees per cuinar... Ja ho veureu, ja! jejeje1 Molt bones vacances!! ;)

      Elimina