dimecres, 5 de desembre del 2012

"Sushi" dolç


Em sembla que la foto parla per si sola... No té més complicació que la que veieu... La idea la vaig treure d'una fotografia que vaig trobar a Pinterest... La recepta que vaig veure ho feia amb crema de cacauet, però en aquests moments no en tenia i, a més, no és un ingredient que aquí es faci servir massa... De manera que ho he substituït per melmelada de gerds. 
Per l'arròs inflat podeu comprar d'aquell dels cereals per nens que no se com es diu... El meu és arròs inflat a seques que he hagut de posar una estona al forn amb una mica de sucre per a que fos més cruixent. Això sí, un cop ho hagueu fet, serviu-lo immediatament perquè si no, l'arròs s'estovarà i perdrà molta gràcia!


Res més, que tingueu un feliç pont els que en feu! Jo prendré moltes infusions per al refredat a veure si puc gaudir-ne ni que sigui una mica! :D