dijous, 21 de juny del 2012

"Braunilena" en 5 minuts


Tal i com us vaig dir ahir, actualitzo avui ja que demà marxo... I no actualitzaré fins dimecres o dijous vinent ja que estic en un d'aquells períodes tan estimats pels estudiants que se'n diu exàmens... Fins ara he pogut convinar l'estudi i la feina amb la cuina però molt em temo que aquesta setmana que em queda, no em serà possible...

Al contrari del que pugui semblar, no he batejat aquest brownie així perquè sigui una recepta meva! Res més lluny de la realitat! El cas és que no es diu "brownie elena" si no que es diu "Brownie-lena", que és el resultat de barrejar "brownie" i "magdalena"... És així com es creen plats i conceptes nous a casa meva! jeje
La recepta original és del meu visitadíssim blog La Receta de la Felicidad, que mai deixa de sorprendre'm però jo no ho he fet al microones (entre nosaltres: no el soporto...). Realment es diu en 5 minuts perquè es fa en molt poc de temps... És aquell postre típic que es fa a últim moment (encara que sembli mentida, a mi em passa, a vegades...) Us deixo la recepta més aball!

Feliç cap de setmana i fins dijous vinent!!!


Ingredients:

- 1 ou
- 4 cullerades (ben plenes) de farina
- 4 cullerades (ben plenes) de sucre
- 3 cullerades (ben plenes) de xocolata en pols
- 1/4 de cullerada de llevat en pols
- 6 cullerades de llet
- 3 cullerades de crema de xocolata
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- Caramels de Toffee

Preparació:

- Preescalfem el forn a 180ºC.
- Posem tots els ingredients en un bol gran i ho remenem bé fins que quedi una massa homogènia.
- Ho posem en motlles de magdalena o on volguem
- Clavem els caramels al mig de la magdalena
- Ho posem al forn aproximadament un quart d'hora (així queda coulanitzat i està realment deliciós). Si volem, ho podem deixar més estona, les "braunilenes" pujaràn més però quedaràn més fetes per dintre... Això va a gustos!

Us recomano menjar-ho calent (sense cremar-nos, no cal ser bèsties) o tebi... Fred també deu ser bo però provablement perdi una mica perquè el toffee es deu endurir..: Sincerament, com que no ho he tastat, no us ho puc dir! Calent és realment deliciós!


5 comentaris:

  1. Caram! Sí que m'ha agradat fer-te la visita, sí!! És fantastic, aquest brownilena com l'has batejat. A veure si el faig... només dues preguntes: la crema de xocolata és = a nocilla? El caramel de tofee el fiques dins amb la massa crua? Petonets i sort amb els exàmens!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jeje Ja ho he pensat que volent ser tan políticament correcta no s'entendria què era la crema de xocolata... :S Sí, és crema tipus nocilla o nutella... I sí, els toffees (ja que hi som, els hi direm "Werters Original"), es posen amb la massa crua, just abans de posar al forn... Prepara'l, en serio, és molt, molt fàcil i boníssim!

      Elimina
    2. ok, ho provaré! Gràcies pels consells

      Elimina
  2. quina pintaaaa!! i aixo que jo no soc massa de xocolates.....pero amb caramels toffee i tot....nena aixo ho guardo. doncs res que vagin de conya els examens ehh!! i a la tornada ens veiem!!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Creu-me, dona'ls-hi una oportunitat! jejejej. Moltíssimes gràcies!! I sí, sens falta, dijous torno! ;)

      Petonassos!

      Elimina