dissabte, 28 d’abril del 2012

Mossega-xups!


I bé... Aquí teniu els pastissets format xupa-xup...  La idea l'he tret d'aquí:  http://abouthenicethings.blogspot.com.es/2012/02/cakes-pops.html però he modificat una mica la recepta, enlloc de fer-ho amb galetes ho vaig fer amb les sobres d'un brioix que vaig preparar amb un plàtan escarrancit que voltava per la cuina des de feia dies... A més, no hi vaig posar philadelphia ni cap formatge d'aquest tipus perquè el brioix era ja prou humit (suposo que pel plàtan).... La recepta del brioix la vaig treure d'aquest altre blog:  http://www.blogexquisit.com/p/indice-de-recetas.html.

Les dues "E" al revés intentaven simular un 33... el meu germà ha fet anyets... Si us plau, sigueu benèvols i no us rigueu del meu cartellet (una mica cutre, tot s'ha de dir)... Les presses són sempre males conselleres... :S

Per cert, eren consistents però boníssims... 


3 comentaris:

  1. Per cert, també he vist aquesta recepta a "La receta de la Felicidad" dels blogs més generosos que conec...

    ResponElimina
  2. M'agrada molt aquesta idea, i el nom també! Mossega-xups, ben curiós! Petons

    ResponElimina
  3. Doncs és ben senzilla! T'ho recomano!

    Gràcies per la visita! ;)

    Ens veiem per aquí (i pel teu blog, és clar)!

    ResponElimina